Trainingsschema’s

oege-sportality

 Met de schema’s van Sportality heb ik balans tussen trainen en herstel. Ook het hebben van een klankbord vind ik fantastisch! 
– Oege Hiddema, cyclo-specialist

Een professioneel schema voor iedereen

Voor veel wielrenners is het moeilijk de juiste trainingsarbeid te bepalen. Het opzoeken van de grenzen van training en deze opschuiven is een enorme uitdaging. Immers: hoe dichter je de grens nadert hoe meer je uit je training kunt halen! Sportality biedt deskundige coaching aan wielrenners op elk niveau. Topsporters en gemotiveerde amateurs kunnen kiezen voor begeleiding gedurende het jaar of voor een specifiek seizoensdoel. Ook enthousiaste beginners zijn welkom bij Sportality! Trainingsschema’s afgestemd op je persoonlijke situatie en ambitie helpen je optimaal te presteren. Hiermee kun je op een verantwoorde manier je grenzen verleggen!

Een voorbeeld van een persoonlijk schema staat hier onder. Het is gemaakt voor een fictieve tijdrijder die ook wat run-bike-run-wedstrijden wil doen. De tijdrit op zaterdag is een oefenwedstrijd. Op sommige dagen heeft deze sporter weinig tijd om te trainen, daar is rekening mee gehouden in het schema. Ben je benieuwd hoe een schema speciaal voor jou er uit ziet? Neem dan contact op met Sportality!